Astma?

Jag har kanske gått och fått astma på senare dagar.. Fast de är inte säkert men jag blåste inte ut normalt när jag var hos läkaren igår, jag kom bara upp till halva vägen än vad man skulle :(
Det kan vara att jag är allergisk mot kvalser också för jag har ju mycket eksem just nu. Jag var i allafall hos läkaren i 1½ timme, skickades runt på olika provtagningar. Nu ska jag i allafall testa denna astam medcinen och så får vi se om den hjälper.. Pallar inte ha de så här längre, jag vill ju börja träna igen.
Hoppas verkligen att de hjälper!

Inte nog med mina andnings problem.
Nu ligger jag även hemma med feber och vill inget hellre än att bli kvitt detta jävla virus som jag dragit på mig. När man jobbar kan man tycka att de hade varit grymt skönt att va hemma en dag o bara koppla av men fy fan vad tråkigt det är. Ligger bara i sängen o kollar tv o film men ändå är jag sjukt trött vilket jag inte kan förstå. Fast hade jag varit frisk hade de nog varit skönt med en ledig dag för då hade man ju haft orken till att hitta på något.
Fy bubblan för att vara sjuk!

Så de lär väl bli till att ta de lungt ihelgen igen jag som nyss fått tillbaka mitt partyhumör

image3

Jaaa..Så ska det se ut :D

Får väl spara mig tills nästa helg igen så jag blir helt frisk och då lär man verkligen vara sugen på att festa.
Nästa helg igen tjejer, wiiho!

En glad nyhet är i allafall att Lost börjar den 13 februari....EFTERLÄNGTAT!

Yes, nu är de Vänner. Dagens höjdpunkt!


 


De var den helgen det

Det känns ändå inte som att denna helgen var jättekort, men de går ändå så sjukt fort. Tokigt! Igår blev det mys till skräckfilm, jag somnade dock hela tiden för jag var så fruktansvärt trött. Sov ju inte alls mycket natten till lördag.  Fast det var nog den sämsta skräckfilm jag någonsin sett, men sällskapet var de i allafall inget fel på :)

 Idag så vakna jag med en fruktansvärd skallebank, hade sjukt ont i huvudet och hostade som fan. Ville verkligen inte sitta på Romelecupen i fyra timmar. Men det var bara att ta två alvedon och traska upp, så efter ett tag så mådde jag bättre igen som tur var. Petra o jag satt o snacka massa skit som vi gör varje dag annars på jobb med, så var nästan som man var på jobb en sönadag.

Sen så hängde jag med Tina och Natti till Triangelen, shopping idag igen :) Kul har vi men inköpen går de sämre med, jag köpte en rosa tröja och de var allt som handlades. Frågan är om vi inte ger oss tiden att prova och kolla ordentligt eller så finns det just nu sjukt tråkiga kläder  ute i affärerna? Sen blev vi sjukt hungriga men hitta inget som vi var sugna på inne på triangelen, så vi satte oss i bilen för att åka och äta. När vi kör förbi Ikea så blev jag sjukt sugen på deras helstekta kotlett, så vi vänder och rusar in på Ikea. Har aldrig gått så snabbt igenom Ikea men gott var de :D


 Kvällen avslutade vi med Singing Bee och film tittande hemma hos Tina som alltid, och smörpopcorn såklart!


 


Tråååk lördag

Här sitter jag själv en lördag kväll och tjejerna är på väg till Josse på förfest. Vill vara med dom nu men gårdagen blev inte så lugn som jag tänkt mig. Var hos Petra innan och sen hamna vi i Lund där de blev massa missförstånd, så tänkte åka hem med blev övertalad och hänga med till slagt. Så jag hamnade helt enkelt i en taxi till Malmö. Jag hade bara druckit lite vin så jag var alltså på slagthuset nykter och dansade till halv 5 på morgonen, men kul hade jag. Förutom vissa missförstånd och att min andning var jobbig då och då. Det var ju löning så där var mycket folk så dansa inne på schlager golvet hela natten :)
Det var dock jobbigt att vara nykter så länge i högklackat,
de märker man inte av när man är full så de var allt lite kämpigt.
Fast jag hade ju kul så jag ångrar inte att jag följde med.

Klockan 9 i morse ringde klockan, då skulle jag med Tina och Natti och shoppa i Malmö. Då var jag mindre pigg kan jag säga plus att jag hostade som om jag hade rökt 5 paket cigg på en och samma kväll :( Andingen har blivit värre idag efter gårdagen så det är därför som jag sitter hemma ikväll. Tråkigt som fan är vad det är!

Tina kom och hämtade mig kl 10 sen hämtade vi upp natti och körde först till triangelen. Jag hittade två toppar på rea så de var bra, annars så hittade vi inget där. Åkte inom en sväng på burlövs center där jag hittade ett par shorts med hög midja :) Det var de ända vi hittade, jag gick inte upp i onödan för jag lyckades hitta något i allafall. Nej, tacka vet jag att shoppa när de är vår.... ge mig vår och sommar NU! Inte sånt jävla blås oväder som de är idag, men jag har lite tur att de inte blir DK för tjejerna idag. Pga. vädret så valde dom Malmö ikväll i stället och då ska vi till DK en annan helg nu snart och då kan jag ju följa med!

Nu ska jag gå ner och käka semla med pappa :D Sen så ska jag nog bara slänga mig i sängen och kolla film kankse kommer någon och gör mig sällskap vem vet. Tråkigt att vara hemma en lördag kväll, men de kan vara ganska skönt! Det är inte ofta som kroppen säger ifrån och man måste ta de lungt men jag tror jag behöver de.



Varför blir människan aldrig nöjd?

En sak jag tänker ofta på är varför man aldrig blir nöjd.
 De man inte har de vill man ha och de man inte kan få de blir man inte nöjd med, man vill helt enkelt alltid ha de man aldrig kan få. Ja, så är de verkligen.. människan blir alltså aldrig nöjd. Här gnäller man och deppar för små saker medan de finns dom som har de 1000 gånger värre. Man borde egentligen tänka till lite när man själv deppar och är nere på livet, men de gör man såklart aldrig.
Saker som jag är nere på och deppar för just nu är bara små sten om man tänker på hur vissa människor lever och hur svårt de har det. Skämas är vad man borde, men tänker man så långt? Nej de gör man aldrig!
Upp med hakan nu och sluta deppa för de finns dom som har de mycket värre!
Varför deppa när man kan vara lycklig?

Idag så har de varit en rätt så seg dag på jobb faktiskt, tyckte inte de gick lika snabbt som vanligt.
Sen så fick man gå ner och titta på träningen tråkigt som fan när man inte vill något hellre än att vara med själv. När man kan va med då tycker man de är jobbigt att de är träning ikväll, men när man inte kan va med då vill man inget heller än att vara med. Som jag sa man bli aldrig nöjd. Stod i allafall och tittade på träningen en stund sen gick jag och solade och de var riktigt skönt :)
Sen hem direkt till spänningen i handbollen, så nära men ändå inte. Synd att dom inte gick vidare jag som ville se mera handboll.

Nej, nu ska jag sova. Fredag imorgon ju wiiiho :D
Godnatt!


Man kanske ska sluta längta till fredagarna?


Redan onsdag, de kändes som att de var fredag igår.. Dagarna går så enormt fort de är helt sjukt och det känns som de bara går fortare och fortare. Undra om de är för att man hela tiden längtar tills det bli fredag då man äntligen är ledig och man hittar på massa kul. Man kanske borde sluta längta? Känns ju som att tiden rinner iväg.

Idag har jag i allafall hunnit med att gå i stan med min kära vän och kollega Petra. Dock så blev de inte några roliga inköp. Jag trodde att de hade hunnit komma in lite vårnytt men där trodde jag fel. Vars en macka käkades på Subway sen så inhandla jag nya ansikts produkter, tråkigt att köpa men de är sånt som man måste handla speciellt om man har så känslig hud som jag har. Så det var väl inte en helt onödig tur i stan.

Helgen ser ut att bli lugn för min del, tråkigt men sant! Är ju tänkt att jag ska till DK och festa på lördag med mina tjejer men de ser tyvärr inte ut att bli så. Sen efter att träningen börja förra veckan så har jag känt av mina luftvägar och de är tungt andas :( Verkar som de inte vill försvinna, så nu ska jag till läkare på onsdag och kolla upp de. Inte alls kul att stå vid sidan om på träningen igår, de som var så skönt att man äntligen kommit igång igen. Så de blir nog tyvärr så att jag får stanna hemma på lördag när tjejerna åker till DK. Fy bubblan vad tråkigt, men de finns inget att göra åt de. De känns inte helt okej att åka iväg och festa en hel natt om jag har problem med andingen.

Kanske blir en lugn utgång i Lund på fredag annars så får de bli en vit helg, men de kanske kan vara bra. Jag kan inte minnas när jag hade de senast ens. Det var grymt länge sen i allafall, så de kanske kan va skönt att ha de men ack så tråkigt. Men känner mig inte helt sugen på att festa, känner att jag har blivt lite trött på de faktiskt. Så kanske bra att jag tar en vit helg så att jag kan få tillbaka mitt partyhumör igen :)

Får helt enkelt hoppas att jag får en kul och skön helg ändå! 


Helgen!

Denna helgen har jag varit på två förfester och åkt  hem sen, lite annorlunda men jag har haft kul!
I fredags åkte vi på föfest i Ystad och träffade lite nytt folk, de tyckte nog vi var lite konstiga som åker från Veberöd till en förfest för att sen åka hem. Det blev en hel del skratt kan man säga.. Några roliga saker som sades under kvällen var: "Moniq, släpp ut tigrarna" , "vad är de för fel på den groggen?....Den eeee sluuuuuut." , "Undra hur stor kuk ugglor har?"  Kan fortfarande skratta åt de :) En kul men annorlunda kväll med mycket skratt och kul snack!

Igår så fick jag dra mig upp kl halv 7 på morgonen för att sitta i 4 timmar i sekritariatet på romelecupen.. Tradigt att missa en sovmorgonen en lördag då man behehöver sova ut. Tiden gick som tur var väldigt fort och sen gick jag direkt hem och slänge mig i sängen. Det tog inte långt tid innan jag slocknade till en film. När jag vaknde var jag inte alls sugen för att göra mig redo för kvällen. Kände tyvärr inte alls för utgång men jag gjorde mig redo och åkte hem till Tina där vi fixade oss inför kvällen. Sen åkte vi till My för att förfesta med tjejerna. Drack lite vin satt och snackade och hade tervligt jag velade om jag skulle med ut eller inte men jag bestämde mig för att hoppa över de eftersom jag inte var så sugen. Så när tjejerna åkte till malmö så åkte jag hem och la mig.. de kändes grymt tråkigt men de var grymt skönt faktiskt så ångrar de inte.

Så idag så fick jag äntligen sova ut och jag slapp vara bakfull idag, wiihioo!
Åkte med familjen på en liten shopping tur :) Var på Svedala Quality outlet för att jag tänkte att jag skulle hitta mig nya jeans eftersom jag har typ inga som passar mig längre. Tråkigt men sant! Det gick sådär bra, hade lite beslutsångest och min kära familj var helt otåliga och ville vidare. Jag fick i allafall med mig två par jeans där ifrån som är grymt sköna så jag  får väl säga att jag är nöjd. Man kan ju inte köpa sig ett helt nytt jeans lager på en dag :)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag på filmkväll hos Tina som alltid varje söndag :D


Ska man börja skriva blogg?

Det är ju inne att skriva blogg, de snackar om bloggare varje dag i radion och även i tidningarna. Det kan ju vara bra att skriva av sig om sina tankar och vad som händer o sker om dagarna. Speciellt nu i vintermörkrets dagar, hatar hösten o vintern den mysiga tiden med vintern är redan över och nu vill jag bara att de ska bli vår.

Tiden går snabbt så man ska inte längta, men ändå gör man de. Vafan, denna veckan har varit depp veckan nr 1 för min del. Man ska inte sitta o tänka så mkt som jag gör, men ändå gör jag de varför? Jag som brukar säga till mina vänner att man inte ska tänka så mycket. Det är inte alls bra och de resulterar bara i att man blir helt jävla nere. Men man vill så mycket i livet och allting är inte en dans på rosor. Flytta in till Lund, men de är inte lätt att få tag i en lägenhet där man vill... Resa bort och se världen lite de har jag verkligen inte gjort jag är så lite berest som man bara kan bli.  Sen så måste jag skriva in mig på körskola nu, de är verkligen ångest.. Borde haft de nu. Är jag världens sämsta människa på att ta tag i saker? Ehh ja för de är jag!  Men de måste bli ändrig på de.

Jobbet trivs jag kanonbra med, men ja klart jag inte vill jobba där hela livet men de viktiga är att man trivs. Jag hatar detta måste att man ska plugga och ska bli något här i livet. Jag har inget läshuvud och föddes inte med de i heller, vissa födds ju med de och har hur lätt som helst för saker men de har ta mig fan inte jag fick plugga som fan till vissa prov för att få godkänt. Då sätter man sig gärna inte i skolbänken igen. Suck!
Jag har varit på jobb som jag inte trivdes alls på så jag ska väl vara glad jag trivs och sen får man väl söka där efter när man känner att man vill vidare. Fattar inte varför jag tänker så jävla mycket men de har bara blivit så denna veckan. Har känt mig totalt värdelös!

Nej, ska man ta sig i kragen och hänga med tjejerna ut i kväll fast man inte känner sig på topp de kan ju inte bli sämre i allafall. Jag orkar inte sitta hemma och tänka mer denna veckan. Min lever tycker verkligen att jag ska skaffa en pojkvän och visst är jag trött på att festa. Men jag vet inte om jag vill ha någon pojkvän ens, vissa dagar saknar man att ha någon men sen varje helg så hör man om otrohet och då kommer man snabbt på andra tankar. Men något kul måste hända... de blir de samma varje helg förfest med tjejerna sen utgång men fan vad kul vi oftast har och fy fan vad kul jag haft på alla dessa kvällar.
Vad skulle jag gjort utan mina flickor, älskar er!

Nej, jag ska sluta tänka så mkt och ta dagen som sen kommer! Någon gång hiittar man en lägenhet som man vill ha, varför ska man ha brådska? 

Nu mera ska jag leva livet som jag gjorde 2007 för då hade jag skitkul, livet är för kort för att man ska deppa och sitta och tänka!  Det var skönt att skriva av sig lite, tror jag behövde de faktiskt!

Nej, jag är ingen bloggare jag vet